Mobiilivideon todellinen tehopäivä!

Videot ovat yhä suurempi osa viestintää tänä päivänä ja organisaatioilla on lukuisia mahdollisuuksia hyödyntää videota oman toimintansa esiin tuomisessa. Tässä koulutuksessa tarjoamme tietopaketin videoviestinnästä osana muuta viestintää ja markkinointia. Lähtökohtana on videotuotanto itse mobiililaitteilla tehtynä – mahdollisimman helposti, nopeasti ja edullisesti.

Linkki tapahtumaan:
https://viestintapiritta.fi/koulutus-5-3-2019-videoviestinnan-tehopaiva/

Koulutuksessa yhdistävät osaamisensa Smile Audiovisual Oy:n Sasu Sorkio ja Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä. Kerromme teille Sasun johdolla, mistä osa-alueista koostuu hyvä mobiilivideo ja millaisin eväin video voidaan tehdä itse aina suunnittelusta toteutukseen. Piritta tuo koulutuksessa esiin faktaa videon hyödyntämisestä eri kanavilla verkossa ja sosiaalisessa mediassa sekä keskittyy videon rooliin monikanavaisessa viestinnässä.

Koulutuksen erinomaista palautetta saanut osuus on käytännön harjoittelu. Osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin kuvausta helpottaviin laitteisiin, testaamaan videon tekemistä omilla mobiililaitteillaan ja lopuksi myös harjoittelemaan editointia mobiilissa.

Yhdistämme koulutukseen sekä tuhtia tiedonjakoa että käytännön tekemistä ja keskustelua. Osallistujat saavat lisäksi tiiviit printtipaketit läpi käytävistä sovelluksista. Esimerkkien avulla eri organisaatioiden videoviestinnästä osallistujat saavat lisäksi ideoita oman videoviestinnän kehittämiseen.

Osallistujilla on mahdollisuus pyytää myös palautetta tekemistään videoista ennakkoon. Lähettämällä kouluttajille ennakkokyselyn yhteydessä omien videoiden linkkejä tai videotiedostoja, käydään ne koulutuksen yhteydessä läpi palautteen ja siitä seuraavan keskustelun muodossa.

Linkki tapahtumaan:
https://viestintapiritta.fi/koulutus-5-3-2019-videoviestinnan-tehopaiva/

Comments are closed.