Sivusto käyttää evästeitä

Mitä evästeet ovat?

pi-slash

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin lähettää selaimeen (esimerkiksi Firefox, Chrome tai Internet Explorer). Evästeen avulla verkkosivusto tai -palvelin kerää selaimelta tiettyjä rajallisia tietoja kävijästä.

Miten käytämme evästeitä?

Käyttämämme evästeet auttavat meitä muistamaan sinut, kun avaat sivuston uudelleen, mitä sivua tai sivuja tarkastelet sekä mahdolliset valinnat, jotka olet tehnyt. Näiden tietojen avulla voimme mukauttaa sinulle näkyvän sisällön tai estää tietyt asiat, kuten tietoja sisältävän ponnahdusikkunan näkymisen sinulle kahdesti. Käytämme sivustolla useita erilaisia evästeitä. Ne vaihtelevat pysyvistä evästeistä (valintojesi muistaminen) lyhytaikaisiin eli istuntokohtaisiin evästeisiin, jotka vanhenevat, kun suljet selainikkunan.

Entä jos en halua evästeitä?

Sinun ei ole pakko hyväksyä tämän sivuston evästeitä, ja useimmat selaimet mahdollistavat evästeiden käytön estämisen. Jos haluat tietää, miten se tehdään, katso ohjeet selaimen Ohje-valikosta tai ota yhteys järjestelmänvalvojaan. Huomaa, että jos estät evästeiden käytön tässä verkkosivustossa, tietyt palvelut tai sivut eivät ehkä ole käytettävissäsi tai eivät välttämättä toimi tarkoituksenmukaisesti.

Lisätietoja evästeistä, niiden asentamisen estämisestä ja kiintolevyllä olevien evästeiden poistamisesta löytyy osoitteesta www.allaboutcookies.org.

Miten ja milloin keräämme henkilötietoja

Keräämme informaatiota sinusta kun käytät Verkkosivustoa tai muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Saamme tietojasi seuraavista lähteistä, riippuen siitä kuinka olet vuorovaikutuksessa kanssamme:

– Lähtökohtaisesti voit käyttää Verkkosivustoamme paljastamatta identiteettiäsi. Kun käyt Verkkosivustolla tai muuten olet vuorovaikutuksessa kanssamme verkossa, keräämme informaatiota tietokoneestasi ja Verkkosivujemme käytöstäsi käyttämällä evästeitä. Käytämme tätä informaatiota, aggregoidulla tasolla, Verkkosivujen käytön mittaamiseen voidaksemme parantaa niiden sisältöä.

– Me keräämme henkilötietoja suoraan sinulta kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme, ja päätät lähettää joitain tietojasi meille, esimerkiksi kun täytät yhteydenottokaavakkeen verkossa tai lataat pdf-tiedoston sivustoltamme.

– Laitteistostasi: Keräämme laitteistotietoa laitteistostasi tai laitteestasi, ip-osoitteestasi ja vierailemistasi verkkosivuista verkkosivustollamme.

Informaatio ja data jota keräämme

Kun käytät Verkkosivustoa, keräämme henkilötietoja ja laitetietoja lain sallimissa rajoissa. Henkilötiedot ovat tietoja joita erikseen tai yhdessä muun informaation kanssa voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen. Käyttämistäsi palveluista ja Verkkosivuston käytöstä riippuen saatamme kerätä seuraavia kategorioita tietoja;

– Yhteystiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, jotka annat kun täytät jonkin verkossa olevista lomakkeistamme. Tämä informaatio mahdollistaa, että voimme identifioida sinut ja kommunikoida kanssasi;

– Muut sinuun liittyvät tiedot jotka auttavat meitä ymmärtämään kuka olet ja mitä haluat voidaksemme tarjota sinulle tuotteita ja palveluja, jotka saattavat kiinnostaa sinua, kuten ip-osoite. Me keräämme näitä tietoja kun olet liikut verkkosivustollamme.

– Rekrytoinnin yhteydessä keräämme informaatiota, joka auttaa meitä arvioimaan sopivuutesi hakemaasi työtehtävään. Tällaista informaatiota ovat yleiset yhteystiedot, ansioluettelo (CV), koulutustiedot, pätevyydet, osaaminen, aiempi työkokemus sekä sellaiset tiedot kuten henkilökuva, henkilötunnus, työtodistukset, työhistoria, referenssit ja muu tarvittava taustatieto.

– Laitetiedot ja analyysit kuten tiedot tietokoneista, puhelimista tai muista laitteista joita sinä käytät Verkkosivustolla käymiseen, riippuen antamistasi hyväksymisistä. Voimme yhdistää eri laitteistasi keräämämme tiedot, mikä auttaa meitä tarjoamaan yhdenmukaisia palveluja kaikille laitteillesi. Näitä voivat muun muassa olla IP osoitteesi, käyttöjärjestelmä, laitteistoversio, laiteasetukset ja laitteiden tunnistetiedot. Voimme myös kerätä tietoja kuten mobiilioperaattorisi nimi tai ISP, mobiilimainonnan ID ja mobiiliapplikaation ID, selaimen tyyppi, kieli, sijaintitieto, aikavyöhyke ja päivä, sekä Verkkosivustolla vierailun aika. Me voimme kerätä tietoja koskien Verkkosivuston käyttöäsi kuten kuinka kauan viivyt sekä tietoja tavastasi selata sivuja ja jakaa niitä.

– Laitetiedot jotka on luotu, kerätty tai tallennettu laitteellesi (ohjelma tai laite) tai laite, jolla on rajapinta laitteistosi kanssa, sisältäen mutta ei rajoittuen laitteistosi sijaintitiedot.

Kuinka käytämme henkilötietoja

Me käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

– Asiakaspalvelu: tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen pyynnöstäsi ja muiden tilaukseesi liittyvien palvelujen tarjoaminen, kuten tuotetoimitus, suositukset ja ylläpito.

– Markkinointi: sinulle tapahtuva kommunikointi ja Smile Audiovisualin tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointi, sisältäen profiilin luominen jota käytämme tarjotaksemme sinulle kohdennettuja markkinointiviestejä. Kun sovellettava laki sitä edellyttää, pyydämme lupasi markkinointiin. Voit koska tahansa kieltäytyä sähköisestä markkinoinnista seuraamalla viesteissä olevia ohjeita tai olemalla meihin yhteydessä info (at) smileaudiovisual.fi

– Tutkimukset ja markkinointitilaisuudet: tutkimusten ja kyselyjen hallinnoimiseen, kanta-asiakasohjelmiin ja muihin markkinointitilaisuuksiin;

– Jokapäiväisten liiketoimintatarpeidemme hallinnointi: kuten nettisivujemme ja palvelujen hallinnointi, sopimusten hallinta, analyysit, petosten estäminen, hyvä hallintotapa, raportointi ja lakien noudattaminen.

Mikä on Smile Audiovisualin henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste?

– Jossain tilanteissa käsittelemme tietojasi jotta voimme toteuttaa kanssasi tehdyn sopimuksen (esimerkiksi asiakaspalvelun tai laskutuksen tarkoituksiin) tai mikäli laki edellyttää sitä meiltä (esimerkiksi tietojen kirjaamista koskevien velvoitteiden noudattaminen).

– Me käsittelemme tietojasi myös kun se on laillisen tarkoituksemme mukaista ja kun sinun tietosuojaa koskevat intressisi eivät ylitä laillista tarkoitustamme. Tällaisia tarkoituksia ovat tyypillisesti tuotteidemme ja palveluiden parantaminen asiakastyytyväisyyden parantamiseksi ja palveluidemme räätälöinti vastaamaan sinun erityisiä preferenssejäsi ja tarpeitasi.

Tietoturva

Otamme yksityisyytesi vakavasti ja on sitoutunut pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme suorittaneet tarvittavat tekniset, fyysiset ja organisationaaliset toimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi hävittämiseltä, väärinkäytöltä tai muuttamiselta. Rajaamme pääsyn henkilötietoihin niihin joilla on niitä koskeva liiketoimintatarve.

Kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt

Tämä Tietosuojakäytäntö käsittelee vain Smile Audiovisual Oy:n toimesta tapahtuvaa henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. Muilla nettisivuilla joille saattaa päästä tämän nettisivun kautta on omat tietosuojapolitiikkansa ja käytäntönsä. Meidän itsenäisillä jakelijoillamme, toimittajilla ja liiketoimintakumppaneilla on myös omat tietosuojapolitiikkansa ja käytäntönsä. Me kehotamme sinua tutustumaan kaikkien kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin ennen kuin annat heille tietoja tai hyödynnät tarjouksia tai markkinointia. Vaikka pyrimmekin linkittämään ainoastaan sivuille jotka jakavat meidän korkeat standardimme ja yksityisyyden kunnioituksemme, emme ole kuitenkaan millään tavalla vastuussa muiden sivujen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä.

Näiden ohjeiden päivitykset ja muutokset

Voimme koska tahansa päivittää tai muokata tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan uusia tai erilaisia käytäntöjä ilmoittamatta asiasta sinulle. Tämän takia sinun oletetaan käyvän läpi tämän Tietosuojakäytännön säännöllisesti, ja jatkamalla Verkkosivuston käyttöä tämän Tietosuojakäytännön muutosten jälkeen hyväksyt kyseiset uudet ehdot.

Me ilmoitamme Verkkosivustolla kun teemme olennaisia muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön. Mikäli et hyväksy muutettuja ehtoja, sinun tulee lopettaa Verkkosivun käyttö.

Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Tähän Tietosuojakäytäntöön sovelletaan Suomen lakia ja siitä johtuvat asiat käsitellään Suomen oikeusistuinten ei-yksinomaisessa toimivallassa, ellei pakottavasta paikallisesta laista muuta johdu.

Kuinka otat yhteyttä meihin

Voit ottaa yhteyttä meihin jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja koskien yksityisyyttä koskevia käytäntöjämme tai tätä Tietosuojakäytäntöä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköisesti info (at) smileaudiovisual.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä postitse:

Smile Audiovisual Oy / Tietosuoja
Sandelsinkatu 8
00260 Helsinki

Jos sinulla on ratkaisemattomia tietosuoja-ongelmia sinulla on myös oikeus valittaa toimivaltaiselle tietosuojavaltuutetulle sovellettavan lain mukaisesti.