Tuote-esittelyvideo

Oikein tehty tuote-esittelyvideo kertoo lyhyesti ja iskevästi miksi katsojan pitäisi kiinnostua tuotteestasi tai palvelustasi.

pi-slash

Onko tuotteesi tai palvelusi abstrakti tai vaikeasti selitettävä? Pitääkö tuotteesi nähdä jotta siihen voi uskoa? Kestääkö tuotteesi tai palvelusi toiminnan selittäminen ikuisuuden? Etkö ehdi tavata kaikkia potentiaalisia asiakkaita kasvotusten. Kuulostaa siltä, että sopiva videotuotanto tarpeeseesi on tuote-esittelyvideo.

Hyvä tuote-esittelyvideo kertoo miten tuotteesi helpottaa asiakkaasi elämää

Sen sijaan, että tuotevideo kertoo mikä tuote tai palvelu on, sen pitäisi kertoa minkä ongelman se ratkaisee. ”Mikä se on?” on tylsä kysymys. Tuotteellasi saattaa olla paljon teknisiä ominaisuuksia, pitkä historia, uusi versio tulossa ja lisäksi suuri määrä muita ominaisuuksia. Ja ketään ei kiinnosta. ”Mitä se ratkaisee?” on ihan toinen kysymys. Hyvä tuote-esittelyvideo on vastaus tähän kysymykseen. Muista myös, että tuote-esittelyvideon päähenkilö on videosi katsoja ja hänen haasteensa, et sinä. Jätä siis videosta pois yksityiskohdat jotka ovat ehkä sinulle tärkeitä mutta katsojalle merkityksettömiä.

Tavataan!

Autamme sinua hahmottamaan tuotteesi tai palvelusi olennaiset asiat ja kertomaan ne maailmalle videon keinoin. Soita numeroon
010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.


Tutustu myös muihin tuotantovaihtoehtoihimme: