Atexor – Yritysvideo

Käsivalaisin paiskautuu betoniin. Mies hymyilee, nostaa valaisimen käteensä ja paiskaa sen lattiaan entistä kovempaa – tuote ei hajoa, se on tehty kestämään.

Kotimainen, 1983 perustettu Mica Elektro Oy Ltd. aloitti menestystarinansa valmistamalla käsivalaisimia palomiesten käyttöön. Yrityksen nimi vaihtui Atexor Oy:ksi 1.9.2013. Yrityksen toiminta on laajentunut kansainvälisesti tunnetuksi, ja Suomessa valmistetut käsi-, otsa- ja kypärävalaisimet ovat palo- ja pelastusalan, maanpuolustuksen sekä teollisuuden eri alojen käytössä ympäri maailman. Saksalainen jättiläisyritys Deutsche Bahn AG on kotimaisen pk-vientiyrityksen yksi merkittävistä asiakkaista.

Markkinointipäällikkö Sebastian Vuorisalo suunnittelee yrityksen 30-vuotisjuhlia, ja puhuu yhteistyöstä Smile Audiovisualin kanssa innostuneesti, tyytyväiseen sävyyn. “Smile veti pisteet kotiin. Projekti onnistui niin hyvin, että toivomme heidän käyttävän sitä yhtenä käyntikorttinaan.”

Kysyttäessä projektin etenemisestä Vuorisalo pyyhkäisee mustan kalenterinsa paksua kantta ja toteaa kaiken sujuneen mallikkaasti. Aikataulussa. Tuotantoyhtiöllä oli brändivideon viimeistelyvaiheessa hurja virtapiikki. “Energiaa riitti läpi koko projektin, mutta lopussa vielä enemmän kuin itse asiakkaalla. Smilen tuotantotiimi halusi koko ajan parantaa jotain vielä vähän lisää, vaikka meidän mielestämme video oli jo valmis – hieno, sopivan “äijä”, vauhdikas ja juuri oikean mittainen. Smilen ote työntekoon on intohimoinen ja ammattimainen, he eivät vain saata projekteja loppuun vaan hiovat ne huippuunsa.”

“Videon voi katsoa samaan aikaan asiakkaan kanssa, eikä haittaa vaikka myynti tapahtuisi puhelimitse. Se ei siis ole pelkästään komea esittelyvideo vaan hyvä myyntivaltti. Ja paljon näyttävämpi kuin tavallinen pdf-kuvasto. Brändivideon olleen etenkin ulkomaalaisten dealereiden aktiivisessa käytössä. Olemme saaneet videosta niin hyvää palautetta, että haluamme ehdottomasti jatkaa brändivideoiden parissa tuleivaisuudessakin.”

Comments are closed.