Eduskunta – Brand film

Eduskunnan apulaistiedotuspäällikkö Rainer Hindsberg ja viisi faktaa Smilesta.

Smile Audiovisual – helppo valinta brändivideon tuottajaksi
“Oli itsestään selvää, että pitkään alalla vaikuttanut tuotantoyhtiö, Smile Audiovisual, olisi mukana kilpailutuksessa – ovathan he tuottaneet hienolla menestyksellä eduskunnan kolme aiempaakin esittelyvideota. Yhteistyömme on jatkunut vuodesta 2004 saakka.”

Salaisuus menestyksen takana
“Kahdeksan vuoden aikana yksikään muu taho ei ole pystynyt peittoamaan Smilen projektinhallintaa, joka on aivan omaa luokkaansa.”

Työn tekijä ja tilaaja haastavat toisensa
“Vaikka haastoimme tuotantoyhtiötä sisällön ideoinnissa ja olimme vahvasti mukana käsikirjoitusvaiheessa, asiakkaana oli helppoa olla. Smile tiesi, mitä oli tekemässä, ja me luotimme heihin – ja se kannatti. Mustavalkoinen, edeltäjiään taiteellisempi ja kansainvälisestikin menestynyt brändivideo on saanut talon sisällä jo oman lempinimen Icebreaker. Video on aivan loistava ja täynnä hyvää fiilistä.”

Yhteistyö Smilen kanssa inspiroi
“Kiitosta annamme loistavasta projektinhallinnasta sekä monipuolisuudesta. Heidän luovuutensa ja ammattitaitonsa inspiroivat myös meitä.”

Kansainvälisesti menestynyt esittelyvideo ihastuttaa
“Haluamme olla ihmistä lähellä, helposti lähestyttäviä. Haluamme kertoa itsestämme monella eri tavalla. Kansainvälisesti menestynyt video on esillä muun muassa eduskunnan aulassa ja erilaisissa vierastilaisuuksissa, koululaisryhmillä se lyö itsenä läpi kerta toisensa jälkeen.”

Comments are closed.