Fazer – Esittelyvideo

Smile Audiovisual on tehnyt pitkään yhteistyötä Fazerin kanssa. Tuotimme Fazerin Vantaan Vaaralassa sijaitsevan tehtaalle tarinallisen esittelyvideon. Videon kohderyhmänä ovat makeistehtaalla viereilevat lapset ja nuoret, koululaiset ja vähän varttuneemmatkin. Vierailijat eivät saa liikkua tehtaalla vapaasti, joten tehdasesittelyvideolle oli tilausta. Oheisessa videossa kuulette asiakkaan näkökulman työskentelemisestä Smile Audiovisualin kanssa.

Smile Audiovisual on tehnyt yhteistyötä Fazerin kanssa jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Yhtenä ensimmäisistä töistämme Fazerille teimme 90-luvulla Fazerin Vantaan tehtaalla vierailijoille esitetyn yrityskuvaohjelman. Myöhempinä töinämme on syntynyt esimerkiksi Fazerin historiikkivideo ja tarina suklaan synnystä.

Toimeksiannon nuorisovideosta saimme ideakilpailun tuloksena, jonka voitimme konseptillamme ”Outo juttu”. Oheisessa videossa Fazerin Maileen Korosuo, Jaanika Lihtsa ja Anna Haltiala kertovat projektin vaiheista ja yhteistyöstä Smilen kanssa.

TUOTANTOTIEDOT:

Käsikirjoitus, kuvaus, ohjaus, leikkaus
Smile Audiovisual Oy

Comments are closed.