Pharmadata – Tuotevideo

Kuvasimme Pharmadatalle Sodankylän apteekissa Proselecta-tuotteesta videon, jonka käsikirjoitti Seppo Palminen ja spiikkasi Tiina Lymi. Video kertoo apteekeille, miten Proselectaa voi hyödyntää myynnin lisäämiseksi.

Tarve

Pharmadata toimittaa apteekeille tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluita. Yksi Pharmadatan tuotteista on Proselecta-infonäyttö. Infonäyttö voidaan asentaa esimerkiksi apteekin palvelutiskille ja näytöllä voidaan tiedottaa asiakasta vaikkapa apteekin aukioloajoista, lääkkeen ottotavasta tai tuotteista.

Proselecta on ollut markkinoilla kolme vuotta. ”Jossain vaiheessa Pharmadatan edustajat huomasivat, että tuotteiden toiminnallisuuksia ja mahdollisuuksia oli hankala selittää asiakastapaamisissa”, kertoo Pharmadatan myyntijohtaja Juha Aintila.

Ratkaisu

Toteutimme Pharmadatalle videon, joka kertoo apteekeille, miten he voivat hyödyntää Proselectaa myynnin lisäämiseksi.

Video on katsottavissa YouTubessa sekä Pharmadatan verkko- ja Facebook-sivuilla. ”Lisäksi linkkiä videoon on jaettu muun muassa sähköisten tiedotteiden yhteydessä. Videota on näytetty myös asiakastilaisuuksissa”, Aintila kertoo videon jakelusta.

Tulokset

Pharmadata on tyytyväinen lopputulokseen. ”Video on ollut hyvä kiinnostuksen herättäjä ja tuotetta onkin myyty puolitoistakertaisesti edellisvuoteen verrattuna”, iloitsee Juha Aintila.

”Video on muutenkin hyvä tapa parantaa yrityksen näkyvyyttä ja imagoa” Aintila lisää.

Comments are closed.