Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL – Valistusvideo

Toteutimme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitolle viiden videon kokonaisuuden, jonka video-osuudet kuvattiin kevyellä inserttimäisellä otteella yhden päivän aikana radiojuontaja Sami Kurosen kotona. Kokonaisuutta ryyditettiin 2D-animaatio-osuuksilla, joiden kautta videoiden viestiä tuotiin paremmin esille. Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton viestintäjohtaja Paula Ihamäki vastaa alla muutamaan kysymykseen tuotannon tiimoilta.

Mihin tarpeeseen videonne teetettiin?

Haluamme videon avulla mm. näyttää ihmisille, millä tavalla nykysähkömiehen kanssa voi käydä kodin sähköistyksiä läpi ja millaisiin asioihin huomiota kiinnitetään mm. sähköturvallisuusmielessä. Haluamme havainnoillistaa sähkön säästämisen keinoja ja tietysti myös sitä, miten sähköistysratkaisuilla voi monin tavoin parantaa kodin sisä- ja ulkotilojen toimivuutta ja asuinmukavuutta. Halusimme välittää informaatiota miellyttävällä tavalla ja samalla madaltaa katsojan kynnystä siihen, että hän kirjautuu verkkopalveluumme ja ottaa yhteyttä sitä kautta löytyvään sähköasentajaan omalla asuinpaikkakunnalla sekä kutsuu tämän käymään kotonaan. Infoa, palvelun tutuksi tekemistä, mainosta palvelulle, asenteita suotuisiksi kodin sähköistyksen tason kohentamista kohtaan, niitä halusimme. Sami Kuronen valikoitui videomme esiintyjäksi erään toisen projektin kautta ja pystyimme näin ristiin hyödyntämään sitä, että Löydä sähkömies -palvelun sähköasentaja joka tapauksessa hänen kodissaan vieraili.

Miten projekti eteni Smilen kanssa ja millaista kansamme oli työskennellä?

Projekti eteni vaivattomasti ja alusta pitäen minulle oli selvää, että nyt olen tekemisissä luotettavien ammattilaisten kanssa ja voin ns. jättää homman heidän haltuunsa. Se on tärkeää silloin kun itsellä ei videon tekemisestä ole juurikaan kokemusta. Kaikki sujui niin kuin luvattiin, aikataulut pitivät ja minut pidettiin jatkuvasti hyvin informoituna eri vaiheista. Smilen väki on asiaan paneutuvaa ja pitkän kokemuksensa ansiosta he osaavat antaa erittäin hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä siihen, miten asiakas saa parhaimman hyödyn tuotetusta materiaalista. Ystävällistä, huumorintajuista ja helposti lähestyttävää porukkaa kaiken kaikkiaan!

Millainen kokonaisuudesta mielestäsi tuli lopputuloksena?

Lopputuloksena meillä on viisi erittäin laadukasta videota, joissa sähköistystä käsitellään useista eri näkökulmista. Videot on tehty niin, että ne kestävät hyvin aikaa ja siksi niitä voi hyödyntää useiden vuosien ajan. Näiden avulla voimme kätevästi välittää haluamaamme kuvaa ja tunnelmaa sähkömiehen käynnistä asiakkaan kodissa.

Millaista palautetta olet kokonaisuudesta saanut?

Laadukkuus näkyy ja sitä on kiitelty. Kuka tahansa näiden videoiden katsoja näkee heti, että ne on tehty ammattilaisten kanssa ammattitaidolla. Olen iloinen ja ylpeäkin voidessani ohjata asiakkaita ja kumppaneita näin tasokkaiden videoiden ääreen. Samanlaista mielikuvaa haluan välittää koko palvelusta: se on ammattimaista ja laadukasta ja luotettavaa alusta loppuun saakka.

Suuret kiitokset yhteistyöstä, jota varmasti jatkamme uusien projektien myötä.


Valmiit videot katsottavissa linkkien takaa:

Comments are closed.