TOP-tehtäväsivusto – Tutoriaalivideo

Tuotimme Suomen 4H-liitolle viiden videon sarjan, jolla opastetaan kerho-ohjaajia käyttämään TOP-tehtäväsivustoa. Sivusto on tarkoitettu kerholaisten keskinäiseen viestintään, mediataitojen opiskeluun ja myös kerho-ohjaajien tietonjakoon. Viestintäpäällikkö Terhi Käkelä Suomen 4H-liitosta vastaa muutamaan kysymykseen projektin tiimoilta.

Mihin tarpeeseen videot teetettiin?
Halusimme teettää havainnollistavat videot, joiden avulla voimme kertoa lasten TOP-tehtäväsivustosta, www.toptehtavat.fi, nuorille kerhonohjaajille. Videot ovat osa kerhonohjaajien verkkokurssia, mutta niitä käytetään myös muissa kerhonohjaajille suunnatuissa koulutuksissa. Videoita hyödynnetään jatkossa myös messuilla ja tapahtumissa, joissa esitellään 4H:n kerhotoimintaa ja TOP-tehtäväsivustoa.

Millaiset videot mielestäsi saatiin lopputuloksena?
Videot ovat mielestäni oikein onnistuneet, sillä pystymme kertomaan niiden avulla TOP-tehtäväsivustosta ja lasten kanssa toimimisesta mediassa. Videot tukevat 4H-kerhonohjaajien osaamisen kehittämistä.

Miten videot vastasivat tarpeeseenne ja millaista palautetta olette niistä saaneet?
Videoita on käytetty osana kerhonohjaajien verkkokurssia, ja ne ovat saaneet positiivisen vastaanoton kurssille osallistuneilta nuorilta. Muuta palautetta emme ole vielä saaneet. Kerron mielelläni lisää sitten kun videot ovat 4H:ssa laajemmin käytössä.

Comments are closed.