Tekes – Tuotevideo

Asiaa useille aisteille

Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekes rahoittaa, innoittaa, aktivoi ja ja auttaa yrityksiä muuttamaan kehityskelpoisen idean menestyväksi kansainväliseksi liiketoiminnaksi.

Verkkopäätoimittaja Eero Lukin kertoo ylpeänä vuorovaikutteisesta hankegalleriasta, jonka käyttöön jää koukkuun. Visuaalinen ja näyttävä hankegalleria esittelee tutkimus- ja tuote- kehityshankkeita auttaen eri alojen tekijöitä verkostoitumaan. “Ja profiloitumaan juuri omalla tavallaan, sillä hankegallerian sisällön – raportit, videot ja kuvat – tuottavat tutkimus ja kehitystyötä tekevät henkilöt itse”, kertoo Lukin.

Smile Audiovisual toteutti hankegalleriasta kaksi videota. Toinen video opastaa gallerian käytössä ja toinen on markkinointivideo.

Innovaatioiden parissa työskentelevän organisaation palvelut saavat erottua. Hankegalleria muistuttaakin toimintaperiaatteiltaan suosittua Hitlantista ja on hengeltään uudismielinen ja jopa hieman “rock”. Ja kuten Lukin itsekin toteaa, Smile Audiovisual on tuonut videoilla esille multimedian parhaat puolet: lopputulos tarjoaa samanaikaisesti asiaa useille aisteille. Käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

Tulevaisuuskatseinen Tekes painattaa enää vain kaikkein tärkeimmät esitemateriaalinsa, loput löytyvät verkosta: “Hankegalleria on palveluna helppokäyttöinen, hauska ja selkeä, kaikenikäisille tarkoitettu verkkosovellus. Mutta tottakai olemme ajatelleet myös diginatiiveja eli tutti-iästä saakka internetiä käyttäneitä henkilöitä sekä heidän tulevaisuuden toimintatapojaan. Jos lähes kaikki löytyy verkosta tällä hetkellä, aivan kaikki tulee löytymään sieltä lähitulevaisuudessa. Siksi Tekes halusi mukaan jo nyt.”

Hyvin sujunut projekti ylitti odotukset. Smile saa kiitosta erityisesti sparraamisesta sekä siitä, ettei asiakkaalla tarvinnut olla heti valmista ideaa: “Tuotantoyhtiöllä oli monta loistavaa ideaa, joista paras toteutettiin. Lopputuloksesta tuli visuaalinen, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea hyödyllinen työkalu, jolla on mielettömän paljon käyttäjiä. Koska siihen jää koukkuun.”

Comments are closed.