Koulutus

Sosiaalisen median myötä videoiden merkitys viestintävälineenä on kasvanut räjähdysmäisesti

c2-slash

Samalla kun videoiden määrä nousee, nousevat myös tarinankerronnan vaatimukset. Jaamme osaamistamme kouluttamalla kaikkia videotuotannon osa-alueita. 

Tarjoamme koulutuksia lyhyestä tietoiskumuodosta useamman päivän koulutussarjaan sekä räätälöityihin koulutuksiin.

ESIMERKKIKOULUTUKSIA

KEVYT MOBIILISTARTTI:

Kännyköillä luodut videot ovat tuoneet videotuotannon kaikkien ulottuville. Puolen päivän koulutuksen lähtökohtana on videotuotanto itse mobiililaitteilla tehtynä. Miten saadaan hyvännäköistä jälkeä näppärästi ja edullisesti.

Koulutuksessa keskitytään kuvaamaan videoita esimerkiksi sisäisen viestinnän käyttöön. Tutuksi tulee kuvakoot, valaisu, äänitys, suojaviiva ja erilaiset kuvaamiseen liittyvät säännöt, joita noudattamalla on mahdollista tuottaa laadukkaammin sisältöä.

Puolen päivän koulutus sisältää kuvausharjoituksia ja kokopäivän koulutuksessa mukaan otetaan lisäksi editointiharjoituksia omalla älypuhelimella.

HAASTATTELUVIDEO FOR DUMMIES:
Koulutuksessa tuotetaan valmis haastatteluvideo.

Koulutuksen rakenne:
1. videon suunnittelu – konseptointi ja käsikirjoitus
2. videon tuotanto – koulutuksen aikana tuotetaan kevyt yritysvideo
3. leikkaus ja jälkikäsittely – koulutuksen yhteydessä editoidaan mobiililaitteilla kuvatusta materiaalista valmis video ja haluttaessa ladataan se organisaation kanaviin

– kouluttaja tuo mukanaan tarvittavat lisälaitteet mobiilivideon tuotantoon: äänitys, kuvaus, valaisu
– harjoitukset käytännössä
: koulutus sisältää monipuolisia harjoitteita videon kuvaamiseen ja editointiin, joita organisaatio voi hyödyntää myös jatkossa
– koulutuksen ohessa tarjotaan liuta vinkkejä erilaisiin mobiilisovelluksiin, tarvittaviin laitteisiin ja muihin työkaluihin
– lopputuloksena valmis haastatteluvideo!

EDITOINTI-WORKSHOP
Asiakas voi päättää millä ohjelmalla editointia harjoitellaan. Ohjelmisto voi olla mobiilipohjainen tai pöytäkoneella. Kauttamme saat myös vinkkejä sopivan ohjelmiston löytämiseksi. Koulutus voidaan järjestää koko päiväisenä tai puolipäiväisenä, asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

STRATEGIAKOULUTUS:
– videot osana organisaation muuta viestintää
– videoiden rooli tänään: missä kannattaa hyödyntää ja mitä on hyvä tietää esimerkiksi eri some
-kanavien videoiden jakelusta ja näkyvyydestä
– monikanavainen viestintä ja videot osana kokonaisuutta
– YouTube, Vimeo ja muut kanavat videoiden jakelualustana
– videoiden tekstitys
– videoiden onnistumisen ja näkyvyyden onnistumisen seuranta ja mittaaminen

Kaikille avoimet koulutuksemme näet täältä:
https://www.smileaudiovisual.fi/koulutus/tulevat-koulutukset/

KOULUTTAJAT

Pääkouluttajana toimii Sasu Sorkio. Muut kouluttajat tulevat verkostomme kautta – lahjakkaita ja inspiroivia eri aihealueiden asiantuntijoita. 

Sasu Sorkio on palkittu videostrategi, joka toimii koulutus- ja asiantuntijatehtävien ohella myös Smile Audiovisualin toimitusjohtajana. Sasu on koulutukseltaan insinööri ja taiteen maisteri. Hänellä on vuosien kokemus videoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä niiden käyttämisestä organisaatioiden markkinointiviestinnässä.  Hän on tehnyt yhteistyötä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Sasu on kirjoittanut audiovisuaalisten sisältöjen hyödyntämisestä organisaatioiden sisältömarkkinoinnissa käsittelevän kirjan Vaikuta videolla (Mainostajien Liitto. 2019), joka kokoaa uusimman tutkimustiedon aiheesta, sekä näyttöä organisaatioiden menestyksekkäästä videoviestinnän hyödyntämisestä maailmalta. Sisällössä paneudutaan myös johtavien kotimaisten viestintä- ja markkinointijohtajien näkemyksiin. Kirjassa on 223 sivua ja se on tilattavissa Mainostajien liiton verkkokaupasta. Lisää tietoja kirjasta löydät klikkaamalla tästä.

Tavataan!

Kiinnostavatko koulutukset? Autamme mielellämme. Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.