Vaikuta videolla -kirja

Opi ottamaan täysi hyöty videoista

c2-slash

Smile Audiovisualin toimitusjohtaja ja videostrategi Sasu Sorkio on kirjoittanut kirjan Vaikuta videolla (2019). Kirja tarjoaa tuoretta ja käytännönläheistä tietoa videota viestinnässään ja markkinoinnissaan hyödyntäville ammattilaisille. Kirja on Mainostajien liiton kustantama ja ostettavissa heidän verkkokauppansa kautta.

Vaikuta videolla -kirja


Ihmiset ovat aina halunneet kuulla, nähdä ja kokea tarinoita. Liikkuva kuva ja ääni – audiovisualismin taika – mahdollistaa monta mieleenpainuvaa elämystä. Tunteisiin vetoaminen ja muistijäljen aikaansaaminen kulkevat käsi kädessä. Kun organisaation osaaminen videon hyödyntämisessä kehittyy, syntyy yhä oivaltavampia sisältöjä, ja niistä päästään mittaamaan irti täysi hyöty.

Videoviestintä ja sisältöstrategia

Sisältömarkkinointi on hyödyllisen ja kiinnostavan sisällön tuottamista asiakkaille. Sasu Sorkion Vaikuta videolla (2019) tarjoaa tuoretta ja käytännönläheistä tietoa videota jo markkinoinnissaan käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville.
“Toivon tämän kirjan avaavan uusia polkuja videoiden hyödyntämiseen viestinnässä ja markkinoinnissa. Tavoitteena on, että jatkossa kynnykset videoiden järjestelmällisempään hyödyntämiseen madaltuisivat ja organisaatioissa uskallettaisiin tehdä enemmän, useammin, laadukkaammin ja rohkeammin.” – Sasu Sorkio

Kirjan tilaaminen

Kirja on tilattavissa Mainostajien liitton verkkokaupan kautta hintaan 49 €. Mainostajien Liiton jäsenyrityksille ja oppilaitoksille hinta on 36 €. Hintaan lisätään alv 10% ja postituskulut 7 e.

Tilaa kirja klikkaamalla tästä!

Lisätietoja:

Tekijä

Sasu Sorkio

ISBN

978-952-5262-57-5

Kieli

suomi

Sivut

223

Kustantaja

Mainostajien liitto

Julkaisuvuosi

2019

Koko

21.0 x 14.2 x 1.9 cm

Saatavuus:

Mainostajien liiton verkkokauppa (linkki)

Tavataan!

Kiinnostavatko koulutukset? Autamme mielellämme. Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.