La Mar Bikini – Brand film

Tuotimme La Mar Bikinille markkinointivideon vahvalla siteellä suomalaiseen luontoon. Tyypillisesti bikinit yhdistetään kuumaan hiekkaan, lämpimään ilmastoon ja hauskaan rantaelämään. Päätimme tehdä toisin ja tuloksena syntyi uniikki visio suomalaisista jylhistä metsistä, mustista vesistä ja lämpimistä aurinkoisista ihmisistä.

Vaatetollisuus on tunnetusti hyvin kansainvälistä ja kilpailtua. Halpaketjut suoltavat uutta mallistoa ulos kuukausittain, joten pienten merkkien on kilpailtava omintakeisuudellaan ja löydettävä sitoutuneita faneja sosiaalisen median kanavien kautta. Suomessa on muutamia bikini-brändejä, jotka ovat menestyksekkäästi lähteneet kansainvälisille vesille heti perustamisestaan lähtien. Käytännössä mainoskampanjan toteutus Australian markkinoille Suomen kylmimmän talven aikaan on äärimmäisen yksinkertaista ja kannattavaa. Kampanjan tulokset näkyvät välittömästi verkkokaupan myynnissä.

Toteutimme La Mar Bikinin kanssa kuluttajille suunnatun videokokonaisuuden, joka pystytään jakamaan Instagramin kautta ympäri maailmaa. Koska nykyiset suomalaiset vaatemerkit eivät tarvitse omaa tehdastaan, ne voivat sijaita missä tahansa. Tuotteet voidaan suunnitellaan kahvikuppi kädessä balilaisen hostellin terassilla ja tilaus välitetään tehtaalle netin kautta. Videomuotoinen Suomessa kuvattu mainoskampanja saadaan käynnistymään välittömästi ja tilaukset Australiasta putoilevat jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Olennaiseen rooliin jää, millaisen mielikuvan brändistä ja sen tuotteista asiakas saa.

Comments are closed.