Toteuta saumattomasti toimiva webinaarisarja Teams Live Eventin avulla

Teams Live Eventin avulla on mahdollista järjestää luentomuotoisia tapahtumia ja webinaareja jopa 10 000 hengen yleisölle helposti ja vaivattomasti esimerkiksi suoraan omalta toimistolta. Tapahtumaan voi osallistua millä tahansa laitteella sijainnista riippumatta. Tilaisuuteen liitytään käyttämällä osallistumislinkkiä ja se toimii myös sellaisilla käyttäjillä, joilla ei ole käytössä Teams-sovellusta.

Tapahtumassa voi olla mukana useita esiintyjiä etänä. He voivat jakaa ääntä, näyttöä sekä liikkuvaa kuvaa, jonka ansiosta erilaisten sisältöjen näyttäminen tapahtuu helposti. Tapahtuman esiintyjät ovat esittäjän roolissa, jolloin he voivat itse jakaa esitettävät materiaalit. Tällöin webinaarin kulku sujuu jouheammin ja sitä on mukavampi seurata katsojan näkökulmasta. Tuottajat ja esittäjät kuulevat esityksen aina reaaliajassa eli tuottaja pystyy seuraamaan missä kohtaa tapahtumassa mennään ja mitä on tapahtumassa. Osallistujat näkevät tilaisuuden noin 20 sekunnin viiveellä.

Teams Live Event voi olla julkinen tapahtuma, organisaation sisäinen tai rajattu ainoastaan tietylle yleisölle. Tapahtuman osallistujat ovat katselu- ja kuunteluroolissa. Osallistujilla on mahdollisuus käyttää Q&A / kysymysosiota, jonka avulla tapahtumaan saadaan tuotua myös interaktiivisuutta mukaan. Kysymykset näkyvät tuottajalle ja esittäjille kysymysosiossa. Kysymyksiin voi vastata esityksessä sekä kysymysosiossa. Vastaukset voi lähettää yksityisesti tai koko kysymys-vastaus-ketju on mahdollista julkaista kaikille osallistujille. Osallistujan on mahdollista kelata tapahtumaa taaksepäin mikäli esimerkiksi liittyy myöhässä mukaan, ja näin ollen hän voi katsoa tilaisuuden alusta alkaen.

Live Events vaatii Office 365-ympäristön, jossa tilaisuuden luojalla on käytössä Office/Microsoft 365E1/E3/E5- tai Office 365 A3/A5-lisenssi. Jos tapahtuma on rajoitettu organisaation sisäisille käyttäjille vaaditaan osallistuvalta käyttäjältä kirjautuminen ja Teams-lisenssi. Julkisissa tapahtumissa lisenssiä ei vaadita.

Tapahtuman kutsun voi jakaa kätevästi sähköpostilla, kalenterikutsuna tai vaikka yrityksen omilla verkkosivuilla. Tärkeintä on toki saada ihmiset tulemaan paikalle oikeaan aikaan ja oikeana hetkenä. Jos kuitenkin webinaarin haluaa katsoa jälkikäteen, niin Teams Live Event tallennetaan automaattisesti. Tallenteen jakaminen eri kanavissa onnistuu kätevästi, joten voit tarjota webinaaritallenteen myös niille ihmisille, jotka eivät nähneet webinaaria livenä. Tilaisuuden jälkeen saa ladattua raportin, joka kertoo perustiedot osallistumisesta.

Onko yrityksellänne tarve webinaarisarjalle? Toteutamme Teams Live Events-alustalla webinaarit toiveidenne mukaan. Tuomme paikalle kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella.

Lisätietoja webinaarisarjan toteuttamisesta saat Sasu Sorkiolta, p. +358440453020/ sasu@smileaudiovisual.fi

Tavataan!

Kaipaatko apua webinaarisarjan suunnitteluun ja tuotantoon? Autamme mielellämme. Soita numeroon +358440453020 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu myös muihin tuotantovaihtoehtoihimme:

Comments are closed.