Testimoniaalivideo

Haluat varmasti kertoa koko maailmalle miten hyvä tuotteesi tai palvelusi on?

c2-slash

Sen sijaan, että mainostaisit ja kehuisit itse itseäsi, päästä tyytyväiset asiakkaasi ääneen. Tuottamalla videotestimoniaalin, jolla oikea asiakkaasi kertoo kokemuksia tuotteistasi ja palveluistasi omin sanoin, kasvatat uskottavuuttasi asiakkaiden silmissä. Asiakkaasi ilmeet, eleet ja äänesävyt paljastavat enemmän kuin tuhat sanaa. Tunnetasolla sitoutuminen on helpompaa ihmiseen, kuin jonkun tuottamaan tekstiin. Potentiaalinen asiakas usein tavoittaa videolla esiintyvästä ihmisestä enemmän, kuin pelkästä verkkosivustolle laaditusta tekstistä.

 

 

Minkälainen on hyvä asiakastestimoniaalivideo?


Muutama muistamisen arvoinen asia asiakastestimoniaalivideoiden tekemiseen:

Valmistaudu kuvaustilanteeseen hyvin.

Kerro testimoniaalissa äänessä olevalle asiakkaallesi mistä kuvauksissa tullaan puhumaan. Älä kuitenkaan välttämättä anna asiakkaalle kysymyslistaa, jotta testimoniaalista ei tule liian harjoitellun oloinen. Pidä kuvaustilanne keskustelevana.

Kuvauksissa on hyvä käyttää usempaa kameraa.

Näin vältytään tylsältä puhuva pää -videolta. Jos mahdollista, järjestä kuvaukset asiakkaan tiloissa. Näin vaikuttaa siltä, kuin olisit napannut asiakkaan kameran eteen suoraan tämän työpöydän äärestä. Tilanne vaikuttaa spontaanilta ja aidolta.

Jälkityön ja editoinnin rooli on suuri.

Koska kuvaustilanne on hyvä pitää keskustelevana aitouden saavuttamiseksi, on hyvä editointi tärkeää jotta tuloksena on tiivis, ytimekäs ja olennaiseen keskittyvä testimoniaalivideo.

Missä käyttää asiakastestimoniaalivideoita?

Videotestimoniaaleja voi käyttää muuallakin kuin verkkosivuilla. Lisää videotestimoniaaleja uutiskirjeisiin, sähköpostiin, verkkokauppaan ja YouTubeen. Niitä on kätevä pyörittää myös seminaareissa ja messuilla.

Tavataan!

Kaipaatko apua videotestimoniaalien suunnitteluun, kuvaukseen ja editointiin? Autamme mielellämme. Soita numeroon 010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.


 

Tutustu myös muihin tuotantovaihtoehtoihimme: