Markkinointivideo

Markkinointivideolla tuote tai palvelu myy itse itsensä.

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, yksi minuutti videota vastaa paria miljoonaa sanaa. Markkinointivideo on yksi parhaista tavoista rakentaa mielikuvaa tuotteesta tai palvelusta, välittää viestejä ja luoda yhteys potentiaalisiin asiakkaisiin. Videotuotannolla mahdollistat yrityksesi persoonan välittämisen katsojille.

 

 

Polkaise markkinointi käyntiin isosti

Herätä huomiota

Markkinointivideosi saattaa olla potentiaalisen asiakkaasi ensimmäinen kontakti yritykseesi. Hyvällä videolla erotut kilpailijoistasi.

Houkuttele potentiaalisia asiakkaita

Videolla houkuttelet yleisösi ottamaan selvää yrityksestäsi. Tuottamalla videoita ostoprosessin eri vaiheisiin varmistat, että potentiaalinen asiakkasi saa tarvitsemansa tiedon juuri oikeassa vaiheessa.

Välitä palvelun tai tuotteen ilosanomaa

Videolla esittelet yrityksesi ja kerrot syyn olemassaoloonne.

Tee organisaatio tutuksi

Videolla on mahdollista saada asiakkaat tuntemaan yhteenkuuluvuutta brändin kanssa. Pitkäaikainen ja hedelmällinen yhteistyösuhde edellyttää, että asiakkaasi pitää sinusta ja luottaa sinuun. Enää ei riitä, että yritys on hyvä tuotteen tai palvelun tarjoaja – valitessaan kantakahvilaansa tai vakuutuksentarjoajaa asiakas haluaa tuntea olevansa tekemissä saman henkisten ihmisten kanssa.

Hyvällä markkinointivideolla

– Herätät ja vangitset huomion
– Jätät muistijäljen
– Tavoitat laajan yleisön
– Luot vuorovaikutusta katsojien kanssa

Markkinointivideo etuja on helppo jaettavuus. Sitouta videolla yleisösi ja he jakavat sitä eteenpäin. Hyvä videosisältö saa yleisön viihtymään pidempään verkkosivuillasi ja vuorovaikutuksessa brändisi kanssa.

 

Tavataan!

Suunnitellaan yrityksellesi markkinointivideo, joka vahvistaa brändimielikuvaasi ja tavoittaa uutta yleisöä. Soita numeroon
010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.


 

Tutustu myös muihin tuotantovaihtoehtoihimme: