Yritysvideo

Yritysvideo kertoo yrityksesi tarinan.

Ennakointi, innovaatiot ja yritysbrändi kietoutuvat tiukasti yhteen. Materiaalia yrityksen tarinalle ja brändille löytyy lähes loputtomasti. Tarinoita voi syntyä nykyisistä asiakkaista, potentiaalisista asiakkaista, yrityksen historiasta, henkilökunnasta, tuotteista tai palveluista.

Tee aidosti oman brändisi mukainen yritysvideo

Herätä huomiota

Ei tietenkään kannata tehdä videota, joka mukailee muiden videoita ja pyrkii sulautumaan massaan. Video jos mikä on mahdollisuus astua isosti ulos asiansa kanssa!

Välitä yrityksesi sanoma

Videolla yritysbändin tulisi herättää tunteita ja saada katsoja yllättymään, hymyilemään tai kauhistelemaan. Huumori tosin on yksi käytetyimmistä tunnetiloista brändien sisällöissä. Monet brändit ajattelevat tarvitsevansa hauskoja videoita, mutta kaikki brändit eivät ole hauskoja. Siksi hauskojen tarinoiden sijaan kannattaa kertoa aitoja tarinoita.

Koukuta katsoja yksityiskohdilla ja arvojenne mukaisella tarinalla

Etene esimerkiksi kiinnostavien henkilöhahmojen kautta, joihin on helppo samaistua. Videon tapahtumat voivat linkittyä suurempaan teemaan ja toteuttaa organisaation arvoja omaleimaisilla tavoilla, muillakin kuin hauskoilla. Ja koska piru asuu yksityiskohdissa, tarinallistetun brändivideon tulisi sisältää kiinnostavia yksityiskohtia, joko visuaalisia tai kerronnallisia. Videolla on mahdollista kertoa juuri siitä mitä me olemme, mitä haluamme olla ja mitä me tulemme olemaan. Tarinan tulisi herättää halu kertoa asiasta myös eteenpäin.

Lataa ilmainen opas!


“Työkaluja sisältömarkkinointiin videolla”

Haluatko tietää millaisen sisällön pariin yleisö hakeutuu? Millaisia videoita ihmiset haluavat jakaa tai millaisia tunteita hyvä video katsojissaan herättää? Onko organisaationne jo löytänyt oman brändiäänensä, joka näkyy ja kuuluu myös videoissa ja animaatioissa?

Aloita sisältöjen suunnittelu lataamalla tämä opas!

Oppaan tilaamalla sallit meidän olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Luonnollisestikaan emme luovuta tietojasi kenellekään muulle.Yritysvideolla ideat virtaamaan

Mistä sitten aineksia videoihin voidaan metsästää? Organisaation jäsenet voivat laittaa oman alitajuntansa töihin. On mahdollista hyödyntää esimerkiksi brainstormausta tai improvisaatioteatterista tuttuja tekniikoita. Yksi asia on hyvä tehdä selväksi heti aluksi: pidättäytykää tuomitsemasta, sillä tyhmiä ideoita ei ole. Hulluimmat ideat ovat usein paras lähtökohta luoda jotain uutta.

Tavataan!

Suunnitellaan yrityksellesi yritysvideo, joka vahvistaa brändimielikuvaa ja tavoittaa uutta yleisöä. Soita numeroon
010 83 83 600 tai täytä viereinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.


Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin: