Yhteystiedot

Smile Audiovisual on vuonna 1984 perustettu audiovisuaalisten sisältöjen erikoistoimisto Helsingin Kalliossa

Asiakkainamme on laaja-alaisesti järjestöjä, virastoja, ministeriöitä, startuppeja ja pk-yrityksiä, sekä pörssiyrityksiä. Tarjoamme näkemyksellistä sisältöä, tarinankerrontaa ja alusta loppuun saakka mietittyä laadukasta toteutusta. Uudet teknologiat mahdollistavat paljon elämyksellisempiä tapoja välittää haluttu viesti. Hyvät ratkaisut eivät häviä vaan sulautuvat osaksi uusia. Jokaisella vuosikymmenellä on ollut omat trendinsä – 80-luvulla multivisiot, 90-luvulla multimediat ja 2000-luvulla viraalivideot. Tällä hetkellä tarinalliset videot, 3D-animaatiot ja virtuaalitodellisuus ovat osa audiovisuaalisten sisältöjen kaanonia, joihin Smile Audiovisual on panostanut. Emme katso projektejamme ensisijaisesti teknisinä ratkaisuina, vaan viestinnällisinä ja tarinallisina kokonaisuuksina.

Esituotanto: konseptointi ja suunnittelu

Jokainen tuotanto, niin yksittäinen projekti kuin sarjamuotoinen sisältökin vaatii tuekseen vahvan konseptin. Kun monimutkainen asia halutaan kertoa kaikkien ymmärrettävässä muodossa, vedota tunteisiin tai yllättää positiivisesti, audiovisuaaliset sisällöt ovat usein hyvä ratkaisu. Mitään sisältöä ei kuitenkaan pidä tehdä ilman huolellista punnitsemista, toimiiko valittu konsepti kohderyhmässä.

Tuotanto

Kun konsepti on valittu, on aika laskea suunnitteluvaiheessa hyödynnetty luovuus irti. Syntyipä tuloksena 2D-animaatio, 3D-animaatio, tarinallinen video, haastatteluvideo, 360-video, lisättytodellisuus tai virtuaalitodellisuus, laadukas tuotanto ja hyvä projektinhallinta varmistaa alkuperäisen vision toteutumisen.

Jälkituotanto

Kun sisältö on tuotettu ja kasassa on liuta videotiedostoja tai animaatioruutuja, on aika kasata lopullinen teos. Tähän vaiheeseen kuuluu mahdollisen musiikin säveltäminen, erikoistehosteet ja värimäärittely. Meillä asiakas on mukana projektin jokaisessa osavaiheessa, hyväksymässä tekemiämme valintoja: konseptin suunnittelussa, kuvakäsikirjoituksen välivaiheissa, kuvauspaikkojen valinnassa, animaatiohahmojen vaatetuksessa, kuvauksissa mukana maistelemassa catering-tarjontaa ja raakaleikkausten kommentoinnissa. Vain täten voidaan olla varmoja, että yhteinen määränpää saavutetaan ja lopputulos osuu varmasti kohteeseensa.

Projektin kanssa liikkelle

Jos pohdinnassa on sisältömarkkinoinnin näkökulma, valistus, viestintä tai myynti, audiovisuaalisuus tarjoaa huikeita mahdollisuuksia viestin perille saamiseen.

Ota yhteyttä myynti@smileaudiovisual.fi tai täytä alla oleva lomake.

Yhteydenotot:
Sasu Sorkio
Toimitusjohtaja
044 045 3020

Käyntiosoite:
Smile Audiovisual Oy
Franzeninkatu 22
00530 Helsinki

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@smileaudiovisual.fi

Haluatko työskennellä meille?
Laita avoin hakemus osoitteseen rekry@smileaudiovisual.fi