Yhteystiedot

Smile Audiovisual on vuonna 1984 perustettu monipuolisten sisältöjen erikoistoimisto Helsingin Kalliossa

Asiakkainamme on laaja-alaisesti pk-yrityksiä, pörssiyrityksiä, järjestöjä, liittoja, museoita, virastoja sekä ministeriöitä. Tarjoamme näkemyksellistä sisältöä, tarinankerrontaa ja alusta loppuun saakka mietittyä laadukasta toteutusta. Uudet teknologiat mahdollistavat paljon elämyksellisempiä tapoja välittää haluttu viesti.

Hyvät ratkaisut eivät häviä vaan sulautuvat osaksi uusia. Jokaisella vuosikymmenellä on ollut omat trendinsä – 80-luvulla multivisiot, 90-luvulla multimediat ja 2000-luvulla viraalivideot. Tällä hetkellä tarinalliset videot ja verkkosivut, kuvitukset, 3D-animaatiot ja virtuaalitodellisuus ovat osa audiovisuaalisten sisältöjen kaanonia. Emme katso projektejamme ensisijaisesti teknisinä ratkaisuina, vaan viestinnällisinä ja markkinoinnillisina eli tarinallisina kokonaisuuksina.

Esituotanto: konseptointi ja suunnittelu

Jokainen tuotanto, niin yksittäinen projekti kuin sarjamuotoinen sisältökin vaatii tuekseen vahvan konseptin. Kun monimutkainen asia halutaan kertoa kaikkien ymmärrettävässä muodossa, vedota tunteisiin tai yllättää positiivisesti, audiovisuaaliset sisällöt ovat usein hyvä ratkaisu. Mitään sisältöä ei kuitenkaan pidä tehdä ilman huolellista punnitsemista, toimiiko valittu konsepti kohderyhmässä.

Tuotanto

Kun konsepti on valittu, on aika laskea suunnitteluvaiheessa hyödynnetty luovuus irti. Syntyipä tuloksena kokonaisvaltainen tilallinen ratkaisu, näyttely tai installaatio. Ehkä tarpeen on yksittäinen infografiikka, kuvitus, 2D-animaatio, 3D-animaatio tai tarinallinen video. Tai sitten halutaan kokemuksia ja valitaan 360-video, pelillisyys, lisätyn todellisuuden ratkaisut tai halutaan siirtyä kokonaan virtuaalitodellisuuteen, laadukas tuotanto ja hyvä projektinhallinta varmistavat tavoitteiden ja odotusten täyttymisen.

Jälkituotanto

Kun sisältö on tuotettu ja kasassa on esimerkiksi liuta videotiedostoja tai animaatioruutuja, on aika kasata lopullinen teos. Tähän vaiheeseen kuuluu mahdollisen musiikin säveltäminen, erikoistehosteet ja värimäärittely. Installaation tapauksessa pystytetään suunnitellut rakenteet ja viritetään valot paikalleen. Meillä asiakas on mukana projektin jokaisessa osavaiheessa, hyväksymässä tekemiämme valintoja: konseptin suunnittelussa, kuvakäsikirjoituksen välivaiheissa, kuvauspaikkojen valinnassa, animaatiohahmojen vaatetuksessa, kuvauksissa mukana maistelemassa catering-tarjontaa ja raakaleikkausten kommentoinnissa. Vain täten voidaan olla varmoja, että yhteinen määränpää saavutetaan ja lopputulos osuu varmasti kohteeseensa.

Projektin kanssa liikkeelle

Jos pohdinnassa on sisältömarkkinoinnin näkökulma, valistus, viestintä tai myynti, audiovisuaalisuus tarjoaa huikeita mahdollisuuksia viestin perille saamiseen.

Ota yhteyttä myynti@smileaudiovisual.fi tai täytä alla oleva lomake.

Yhteydenotot:
Sasu Sorkio
Toimitusjohtaja
044 045 3020

Anssi Routalehto
Luova johtaja
040 528 2533

Käyntiosoite:
Smile Audiovisual Oy
Franzeninkatu 22
00530 Helsinki

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@smileaudiovisual.fi

Haluatko työskennellä meille?
Laita avoin hakemus osoitteseen rekry@smileaudiovisual.fi